071 - 5899242 info@blijmetjehaar.com

Highlights Leiderdorp

Highlights Leiderdorp

Naast het vakkundig laten knippen van je haar kun je voor veel meer professionele behandelingen terecht bij Blij met je Haar, de kapsalon in Leiderdorp. Denk bijvoorbeeld aan het laten stylen van je haar, het laten verzorgen van een bruidskapsel of het opsteken van je haar, maar ook aan verschillende soorten kleuringen. Ben je op zoek naar een goede kapsalon voor het laten aanbrengen van highlights in Leiderdorp? Dan staat het team van onze gezellige kapsalon uiteraard voor je klaar. Hoewel je nu ook weer gewoon bij ons binnen kunt lopen voor een behandeling is het maken van een afspraak ook mogelijk.

Highlights en lowlights bij de kapper

Geef jouw haar meer diepte en verschillende tinten met een natuurlijke look met highlights. Hiermee kun je bijvoorbeeld kiezen voor de zomerse uitstraling van lichtere highlights in astinten of in andere kleuren die lichter zijn dan jouw huidige haarkleur. Ook me professioneel aangebrachte lowlights zorg je voor een optisch voller hoofd met haar en zie je diepte in het haar door de combinatie van verschillende tinten. Hierbij kun je kiezen uit een enorm aanbod aan prachtige kleuren uit het Goldwell kleurassortiment in onze kapsalon.

Trendy highlights in Leiderdorp

Ga jij voor het laten zetten van trendy highlights in onze salon, of kies je liever voor bijvoorbeeld een mooie balayage? Hierbij Loopt het haar op een ‘natuurlijke’ manier over in een andere tint, naar de punten van je haar toe. Wanneer je graag een goed advies wilt over de mogelijkheden met jouw haar, of wanneer je eigenlijk het liefst helemaal iets anders wilt met jouw haar, maar geen inspiratie hebt, dan nemen we graag de tijd voor je. We kiezen samen voor een nieuwe look, waarbij jouw wensen centraal staan. Natuurlijk adviseren we je ook van harte bij het kiezen van een goede verzorging voor jouw haar, ook bij specifieke problemen met jouw haar of met je hoofdhuid. Kom gerust langs!

 

Met een goed gevoel naar de kapper!

Wij luisteren naar jouw wensen en bespreken de mogelijkheden voor we aan de slag gaan met jouw haar. Het uitgangspunt is altijd dat jij een ontspannen ervaring hebt in onze salon en dat je vol positieve energie en met een prachtig kapsel de deur uitloopt. Wij zijn maar liefst zes dagen per week geopend en bieden voordelige kappersabonnementen. Hiermee bespaar je aanzienlijk op een bezoek aan onze salon en heb je nooit meer een ‘bad hair day’!

Neem contact met ons op