071 - 5899242 info@blijmetjehaar.com

Kapper Leiderdorp

Kapper Leiderdorp

Naar de kapper gaan en blij met je haar weer naar huis gaan? Na een leuk bezoek aan de gezelligste kapper in Leiderdorp kun je rekenen op complimentjes! Het professionele team kappers van deze trendy haarsalon is continu aan het werk om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Maak een afspraak of bezoek de salon, al is het alleen maar om een kijkje te nemen of te vragen naar de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen.

We nemen de tijd

Ons team vindt het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt. Zo begint een afspraak of een behandeling in onze salon met een luisterend oor. Wat zijn jouw wensen? Welke kapsels  vind je mooi en wat wil je absoluut niet? Jouw nieuwe look valt of staat met een duidelijk beeld van jouw voorkeuren. Pas daarna zetten we de schaar in je haar en gaan we aan de slag! Wil je het liefst geknipt worden in een rustige omgeving (dit is bijvoorbeeld prettig voor personen met bijvoorbeeld autisme)? Dan ben je bij onze salon Blij met je Haar van harte welkom.

Voordelig naar de kapper in Leiderdorp

Wil je jouw haar zonder moeite de perfecte uitstraling en look geven? Kies dan voor een van onze voordelige kappersabonnementen. Bepaal welk abonnement het best bij jouw en jouw budget past en maak gebruik van een extra voordelig tarief en een kappersstoel die altijd voor je klaar staat. Onze passie en liefde voor het kappersvak is voelbaar aanwezig in onze salon. Terwijl je haar geknipt wordt kun je heerlijk ontspannen en loop je volgetankt met positieve energie de deur weer uit. Persoonlijke aandacht, met je meedenken en een eerlijk en goed advies staan bij ons centraal.

Naar de kapper met het hele gezin

Wat is er makkelijker dan het kiezen voor dezelfde kapper in Leiderdorp voor het hele gezin? Bij ons kunnen heren, dames en kids terecht voor een hippe knipbeurt, een mooie kleuring of een volledig nieuwe styling. Wij verbeteren onszelf continu en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en styles. Wil je iets anders met je haar maar heb je geen idee wat bij je past? We nemen graag de tijd om je te voorzien van een professioneel advies. Boek nu jouw afspraak bij onze salon Blij met je Haar in Leiderdorp en kijk vooruit naar een perfect kapsel.

Neem contact met ons op