071 - 5899242 info@blijmetjehaar.com

Kapsalon Leiderdorp

Kapsalon Leiderdorp

Ben je op zoek naar een professionele kapper in Leiderdorp, waarbij je terecht kunt tijdens ruime openingsuren? Onze gezellige kapsalon Blij met je Haar is zes dagen per week geopend. Op dit moment is het, naast het plannen van een afspraak, ook weer mogelijk om gewoon binnen te lopen bij ons. In dat geval helpen we je graag zo snel mogelijk, uiteraard afhankelijk van het aantal wachtenden op dat moment. Of je loopt even binnen, we vertellen je direct op welke tijd we je kunnen helpen en je doet alvast je boodschappen!

Trendy en professionele technieken

Ons leuke team is meer dan enthousiast over het kappersvak. Zo kennen we de nieuwste technieken en leren we continu bij. Zo hoort dat, vinden wij. Zowel heren als dames worden door ons geknipt, gekleurd en gestyled. Ook kinderen zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Tijdens het wachten kan er gekleurd of gespeeld worden. Heb je specifieke wensen of loop je rond met vragen over jouw haar? Neem gerust contact met ons op of loop binnen in onze kapsalon in Leiderdorp. We nemen graag de tijd om jouw vragen goed te beantwoorden.

Extra voordelig naar de kapper

 Voor het bijhouden van een mooi geknipt kapsel is het goed om zo rond de vier tot zes weken een bezoek aan de kapper te plannen. Wij geven je graag een leuke korting op jouw knip- of kleurbehandeling met een van onze voordelige kappersabonnementen. Wij hebben verschillende abonnementen beschikbaar en vertellen je hier graag meer over. Zo zit jouw haar altijd goed! En dat tegen een redelijke prijs.

 

Kleuren of knippen? 

In onze kapsalon te Leiderdorp werken we met hoogwaardige professionele Goldwell producten. We werken met de laatste trendkleuren, kunnen highlights en lowlights aanbrengen, uitgroei bijwerken en natuurlijke een volledig nieuwe haartint aanbrengen. Ga je voor een gewaagde balayage? Of kies je liever voor jouw ‘vaste’ kleur? Jij bepaalt! Ook het knippen, snijden en krullen van het haar hebben wij uitstekend in de vingers.

 

Jouw wensen staan centraal 

Jouw wensen staan centraal bij een bezoek aan onze kapsalon in Leiderdorp. We nemen dus eerst de tijd om samen te bespreken wat jij voor ogen hebt voor we starten met de knipbeurt of jouw behandeling. Stel al jouw vragen gerust! Neem plaats in onze salon met een ontspannen sfeer en loop volledig opgeladen de deur weer uit met een heerlijk nieuw kapsel! Persoonlijke aandacht, een professionele behandeling en een tevreden klant vormen de basis van ons werk bij Blij met je Haar!

Neem contact met ons op